promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya fergeteges külsővel indítja az újévet a vörös szőnyegen - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy évtizedekkel ezelőtti ruhát vett elő a gardróbból Zendaya - pompásan fest benne! 

Zendaya Coleman, a 25 éves színésznő már több korszak öltözetét is magán tudhatta. Díjnyertes stylistja, Law Roach olyan pompákba öltöztette, amik ritkán fordultak meg a nyilvánosság előtt. Felejthetetlen pillanatokat idéztek elő például Versace-ben tündökölve vagy éppen a Pókember egy premierjén bemutatott Roberto Cavalli ruhával. 

Ezúttal híres színésznő és öltöztetője időutazást tettek a múltba. 30 évvel ezelőtti ruhatárhoz nyúltak vissza, a Valentino divatház 1992-ből érkező üdítő kollekciójához.

Választásuk egy különleges darabra esett: a pántnélküli, alakkövető, fekete-fehér csíkos ruhára. 

Annak idején még a legendás Linda Evangelista hordta a kifutón az elkápráztató darabot, az pedig már csak ráadás, hogy a napjainkban múltidéző Zendaya hasonlóan vörös hajjal mutatkozott, mint a szupermodell anno. A 92-es bemutatón a Valentino szupermodellek mind hasonlóan fekete-fehér divatos öltözékekben mutatkoztak, Zendayáékat azonban úgy látszik ez a darab fogta meg leginkább.

A kifutóra egyébként az Eufória új évadjának premierje miatt érkezett a fiatal színésznő, aminek premierje január 9-én, vasárnap érkezik az HBO GO-ra. 

Az alábbi videóban mi is gyönyörködhetünk Zendaya Coleman szépségében:

Forrás: GLAMOUR

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás