promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emma Watson fontolóra vette, hogy kiszáll a Harry Potterből - de miért?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő annak idején elgondolkozott rajta, hogy otthagyja-e a világhírű filmsorozatot - most beszámolt az okokról.

Január elsején került bemutatásra az HBO által megrendezett Visszatérés a Roxfortba című dokumentumfilm, ami többnyire a forgatásokról, a film alakulásának a történetéről és a színészekről szól. A varázslatos visszatérésben újra betekinthetünk a legemlékezetesebb helyszínekre, ami pedig talán még fontosabb, hogy a szereplők saját élményeket osztanak meg. A rajongók lelkesen várták már a filmet és jó néhány érdekes tény is kiderült.

Például, hogy Emma Watson A Főnix rendje című film megjelenése után erősen elgondolkozott rajta, hogy ott hagyja a szériát. 

Szerinte az egy olyan fordulópont volt a Harry Potter történelmében, ami igazán meghatározta a népszerűségét. Onnantól fogva tudták csak igazán, hogy már semmi sem lesz a régi. A híresség felelősségétől megijedt a színésznő, ezért vette fontolóra a kilépést. Emmának talán kiváltképpen nehéz lehetett ez az időszak, mivel egyedüli lány  és fiatalabb főszereplőként magányosnak érezte magát. 

Az sem segített a helyzeten, hogy akkoriban még nem igazán beszélgettek nyíltan arról ki hogyan élte meg az életükben végigmenő átalakulást. 

A színésznő hezitált a maradást illetően, egyáltalán nem volt benne biztos, hogy szeretné-e folytatni, de végül visszatért a stábos családjához és önszántából elköteleződött a nagysikerű történet mellett. 

A rajongók őszintén akarták, hogy sikeresek legyünk és mi őszintén támogattuk egymást. Ez milyen nagyszerű?

- mondta Emma Watson. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás