promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Dühösen távozott az RTL Klub stúdiójából a magyar üzletember
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ilyen se történt még az RTL Klub műsorában.​

A Cápák között 4. évadának első adásában az egyik vállalkozás két Cápa személyében is befektetőt talált. Gyerekkori álma vált valóra Garzó Galateának azzal, hogy a Cápák elé álhatott és testvérével, Gabival bemutathatta közös vállalkozásukat.

A Vegi Pont, amely helyi termelők zöldségeiből nagy és kis kiszerelésben egyaránt készít savanyúságokat, azért keresett befektetőket, mert a vásárlói igényeket a jelenlegi kapacitásukkal már nem tudták kielégíteni. A hölgyek szakértelme és határozottsága Tomán Szabinát és Balogh Leventét is meggyőzte, akik 15-15 százalék részesedésért 10-10 millió forintot ajánlottak, amely végül úgy módosult, hogy a Vegi Pont 5-5 % részesedést két éven belül visszavásárolhat a befektetőktől.

Hogy az RTL Klub üzleti showműsorának következő adásában hány vállalkozásba szállnak be a befektetők, azt nem tudni, de a 4. évad 2. adásának reklámja alapján izgalmas csörtének lehetünk szemtanúi a Cápák között, ugyanis az ország sertésmogula, Moldován András egyszerűen fogja magát, és kisétál a stúdióból.

A vasárnapi adásban olyan történt, amire még soha nem volt példa a Cápák között-ben. Egy magyar kutató 2 millió euróért, azaz 750 millió forintért jött a műsorba, hogy egy űrmisszióval növényeket juttasson fel a Marsra, és az általa képviselt vállalkozással megteremtse a földi élet feltételeit a vörös bolygón. A projektre három Cápa is ráharapott. Hogy pontosan mi történt az adásban, arról az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás