promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The Boys: végre kiderült, mikor érkezik minden idők egyik legbetegebb, legtökösebb sorozatának folytatása
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek a rajongók, ugyanis már nem kell olyan sokat várni a The Boys 3. évadára.

2019-ben mutatták be az Amazon streaming platformján a The Boys című zseniális sorozatot, amiben a készítők görbe tükröt állítanak a szuperhősös filmek elé, és megmutatják, hogy milyen szörnyűségekre képesek a szuperképességekkel rendelkező szociopaták, miközben a világ még csak nem is sejti, hogy a jófiú álarcuk mögött mi rejlik. Az alkotás főgonosza, Homelander hamar a közönség kedvence lett a felkavaróan beteg dolgai miatt, most pedig kiderült, hogy már csak pár hónap, és ismét láthatjuk, hogy milyen elvetemült húzásokra képes azért, hogy továbbra is ő legyen a „főnök”.

A rajongók legnagyobb örömére hivatalosan is bejelentésre került, hogy június 3-án, rögtön három epizóddal érkezik a The Boys 3. évada, amiben valószínűleg végre egy kicsit többet is megtudhatunk a régebbi szuperhősökről, hiszen az alkotás egyik főszereplője Soldier Boy lesz, akit nem más alakít, mint az Odaát népszerű színésze, Jensen Ackles – szóval jó eséllyel ez a szezon sem fog csalódást okozni.

Aki még nem nézi a The Boys című sorozatot, annak mindenképp ajánljuk, hogy kezdje el, ugyanis egy igazán különleges, bátor alkotásról van szó, ami nem csupán véresen szórakoztató, de helyenként még kifejezetten elgondolkodtató is – arról nem is beszélve, hogy időnként olyan jeleneteket láthatunk benne, mint sehol máshol, így nem véletlen, hogy nézők milliói vannak oda érte.

Itt lehet megnézni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás