promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piszok sok pénzt lehet nyerni a magyarországi Squid Game-en, amire már lehet jelentkezni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Márciusban Magyarországon is megrendezik a Squid Game-féle vetélkedőt, amin egy új életet lehet nyerni; no meg 25 millió forintot.

December végén indult el egy Facebook-oldal, ami a Netflix nagysikerű sorozatára, a Nyerd meg az életed-re asszociál. A Nyerj egy új életet azonban nem csak egy hangzatos rajongói oldal, hanem egy vetélkedő, amit a Squid Game ihletett.

Miután Dél-Korea meghódította vele a világot, számos országban rendeztek Nyerd meg az életed-versenyeket, de Magyarországra mind ez idáig nem jutott el ez az őrület. Most viszont itt az alkalom, hogy próbára tegyük magunkat egy fantasztikus játékban, ami nem csak a sorozat rajongói számára lehet egy életre szóló élmény, de egy valakinek meg is változtathatja az életét: a Nyerj egy új életet tétje ugyanis nem kevesebb, mint 25 millió forint.

A szervezők a Facebook-oldalon tettek közzé egy közleményt, melyben azt írják, hogy a játék felépítése hasonló lesz, mint a Squid Game; eltekintve attól, hogy senki sem fog meghalni.

A szervezők elsősorban olyanok jelentkezését várják, akiknek kilátástalan a heyzetük, és úsznak az adósságokban. A játékosoknak minden nap újabb feladatokat kell majd teljesíteniük. Természetesen a Magyar jogszabályoknak megfelelően semmilyen erőszak alkalmazása nem megengedett, ezeket kreatív, és csavaros fordulatokkal ellátott feladatokkal helyettesítik. Aki kiesik, ugyan nem lesz erőszak áldozata, viszont egy számára kellemetlen feladat vár rá.

A Nyerj egy új életet adásait a játék YouTube-csatornáján fogják majd közvetíteni, viszont a csatorna nem lesz publikus. Csak azok tudják nézni az adásokat, akik előfizetnek rá.

A játékban 500 játékos fog megküzdeni a fődíjért, ami a kiesett játékosok utáni fejpénzből, személyenként 50 ezer forintból tevődik össze.

Az első Nyerj egy új életet várhatóan három hétig fog tartani, viszont a szervezők készek arra, hogy újabb játékokat szervezzenek, ha az elsőnek sikere lesz. Fontos kiemelni, hogy akik részt vesznek majd a játékban, a helyszínen fognak aludni, és csak azután térhetnek haza, hogy kiestek.

Bár a legtöbben csak a YouTube-on fogják tudni követni a játékokat, néhány szerencsés VIP-vendégként a helyszínen, páholyból figyelheti majd az eseményeket; persze nem ingyen.

A Nyerj egy új életet-re már elindult a jelentkezés, a részleteket az alábbi posztban olvashatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás