promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minek pucérkodik, ha hangja is van? – a rajongók kiosztották a melleit mutogató énekesnőt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Christina Aguilera újabb botrányos szülinapon van túl, és spanyol albummal jelentkezett.

Van, akit mindenért kritizálnak, Christina Aguilera például legutóbb a túlságosan is ledérnek tartott megjelenése miatt kapott hideget-meleget. A hatszoros Grammy-díjas amerikai popénekes a negyvenen túllépve valóban gyakrabban igyekszik a küllemével felhívni magára a figyelmet, semmint a hangjával.

Legújabb képsorozatán csupán könyékig érő kesztyűket viselt, a felsőteste pedig teljesen meztelennek tűnt. 8 millió Instagram-követője nagy részének azonban nem tetszett ez a merész kitárulkozás.

Pedig mindezt Christina egyfajta szülinapi ajándékként szánta (a rajongóinak és persze saját magának), abból az alkalomból, hogy decemberben már 41 gyertya kerülhetett a tortájára. A hidrogénszőke énekesnő tavaly feszülő öltözékben ünnepelt, most pedig a dús kebleit közszemlére téve, ízlésesnek mondható fotókkal.

„Ez a nő énekelni is tud, szóval nem volna szüksége efféle mutatványokra”

– jegyezte meg egy kommentelő, akinek a szavaival sokan egyet tudtak érteni. Az igazi rajongók szerint néha a kevesebb több volna Christina részéről, nem kellene tehát „cafkás” ruhákban, félmeztelenül vonaglania.

„A 13 éves fia biztosan kellemetlenül érzi magát attól, amiről beszélgetünk”

– mutatott rá az eset egy másik aspektusára valaki. Arra a Maxra gondolt, aki 2008-ban született a marketinges Jordan Bratmantől. Christina már 2011-ben elvált a férfitól, és jelenleg Matthew Rutler a partnere, aki pedig a 2014-ben született kislányának az édesapja.

A gyakori súlyproblémákkal küzdő énekesnő egyébként éppen a közelmúltban tért vissza a zenei életbe. Azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy teljesen spanyol nyelvű albummal rukkolt elő. Ez nem olyan meglepő pedig, hiszen ecuadori származású édesapja révén latin vér is folyik az ereiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás