promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Moonfall: Halle Berry elhozza nekünk az év leglátványosabb, legostobább katasztrófafilmjét – előzetes
Borítókép:  Halle Berry és Patrick Wilson a Moonfall című filmben / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Moonfall legújabb előzetese, ami egy igazi agyatlan szórakozást ígér a katasztrófafilmek kedvelőinek.

Roland Emmerich a katasztrófafilmek mestere, hiszen olyan látványos alkotásokat köszönhetünk neki, mint például A függetlenség napja, 2012 vagy Holnapután. Hamarosan bemutatásra kerül a rendező legújabb munkája, a Moonfall, amiben az Oscar-díjas Halle Berry, a Démonok között-széria sztárja, Patrick Wilson, illetve a Trónok harcából ismert John Bradley is szerepelnek.

A Moonfall című filmben egy rejtélyes erő miatt megváltozik a Hold pályája, ami így a Földet veszi irányba, és szinte elkerülhetetlen az emberiség számára végzetes becsapódás – ekkor jönnek képbe a hőseink, akiknek nem csupán az a feladatuk, hogy megmentsék a bolygót, hanem az is, hogy rájöjjenek a dolgok miértjére, miközben elképesztő kalandokban vesznek részt.

A friss előzetes alapján a Moonfall nem éppen egy gondolkodós, logikára alapozó film lesz, de ettől függetlenül szinte biztos, hogy jól fogjuk magunkat érezni a megtekintése közben – bár ennek kihagyhatatlan feltétele, hogy előtte kikapcsoljuk az agyunkat, ugyanis már a rövid kedvcsinálóban is vannak jelenetek, amik hihetetlenül jól néznek ki, de értelemnek még csak a morzsája sincs bennük.

Íme a február 3-án érkező Moonfall új előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás