promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kikotyogták Harry herceg nagy titkát, Meghan Markle sem tudja menteni a helyzetet - egy utált személy miatt hagyhatja ki az év csúcseseményét a herceg
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy kihagyja az év egyik legfontosabb eseményét, hogy ne kelljen találkoznia a sztárral.

Úgy tűnik, hogy ez az év a híreket olvasva némileg arról is szól, hogy a brit királyi család egyes tagjai, főleg Vilmos és Harry herceg totálisan megorrolt a médiára és a filmes szakmára is, de ahelyett, hogy visszavonulnának a magánéletükbe, és mit sem törődnének a körülöttük összpontosuló nagy médiazajjal, felveszik a kesztyűt, és ki-ki a maga módján megpróbál kicsit visszavágni.

Legutóbb Vilmos és Katalin döntött úgy, hogy a The Princess and The Press című BBC-sorozat után a tévétársaságtól megvonják a jogot, hogy közvetítse az évente megrendezett karácsonyi jótékonysági koncertet, amelyet a Westminsterben hoztak tető alá.

Most pedig egy szuperprodukció miatt áll a bál, ugyanis egyes belső informátorok híradásai szerint Harry herceg kerek perec kijelentette, hogy nem szeretne részt venni az idei Oscar-gálán, mivel el szeretné kerülni a nagy találkozást az édesanyjáról, Dianáról szóló film, a Spencer főszereplőjével, Kristen Stewarttal.

Úgy tudni, Harryt mélyen megdöbbentette a film, és főleg a színésznő alakítása, épp ezért nem szeretne vele beszélgetésbe bonyolódni, ugyanis félő, hogy nem tudná mérsékelni magát. Pedig Meghan Markle mindenképpen szeretne majd ott lenni a rangos eseményen, és férjét is győzködi, hogy tartson vele majd.

A film amúgy az IMDb-n 6,8 ponton áll, ám sokan kiemelik, hogy Kristen Stewart élete alakítását hozta a műben.

(via Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás