promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva bakit vétettek a Harry Potter 20. évfordulós különkiadás készítői, felháborodtak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

20 éves lett a Harry Potter, amit meg akartak ünnepelni a készítők is. A rajongók nagy örömére le is forgattak egy műsort, de elég durva bakit vétettek. Nem igazán sikerült nekik felismerni az egyik legfontosabb szereplőt, Emma Watsont.

A Harry Potter 20. évfordulóját ünneplő műsorban összekeverték két színésznő gyermekkori képeit, amit már csak a rajongók szúrtak ki. Úgy tűnik, a készítőknek mindegy, hogy Watson vagy Roberts, a lényeg, hogy Emma legyen. 

Az évfordulóra összetrombitálták a szereplőgárda nagy részét, bár néhány fontos név kimaradt azért, mint például Michael Gambon (Albus Dumbledore), Maggie Smith (Minerva McGalagony) vagy David Thewlis (Remus Lupin). A visszaemlékezés része volt, hogy a színészek elmesélték, miként kerültek kapcsolatba a Harry Potterrel. Emma Watson pedig már kislányként felolvastatta a történetet az édesapjával. Még a színésznő beszélt nagyon aranyos gyermekkori képekkel illusztrálták a mondanivalóját, csak sajnos, sikerült egy másik Emma, konkrétan Roberts, fotóját felhasználni. 

Az egyik sasszemű rajongó hívta fel rá a figyelmet Twitteren, amikor közzétett egy képernyőképet a fotóról, amin a fiatal Roberts Minnie egér fület visel reggelizés közben, valamint egy képet, amit a műsorból vágott ki. 

Watson elmesélte azt is, hogy olykor mennyire magányosnak érezte magát, és tizenéves korában a kilépést is fontolgatta. De szó esett a barátságáról Tom Feltonnal (Draco Malfoy), valamint arról is, hogy mennyire nehéz volt neki megcsókolni Rupert Grintet (Ron Weasley), akit testvéreként szeret.

A műsor már felirattal is megnézhető az HBO Go-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás