promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett Tóth Andi legnagyobb slágerének mulatós verziója – Ráadásul nem is akárki készítette!
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/TÓTHANDI (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akkora sláger lett Tóth Anditól a „Néztek”, hogy még Suzyt is megihlette, ezért csinált belőle egy mulatós változatot.

Tóth Andit egy időben rengetegen támadták a polgárpukkasztó megnyilvánulásai és a folytonos „magamutogatás” miatt, hiszen egyesek szerint ennél többet nem tudott letenni az asztalra. Aztán kijött a „Néztek” című dala, ami az előző év egyik legsikeresebb zenéje lett közel 17 milliós YouTube megtekintéssel, így mindenki rájött, hogy ő első sorban nem egy botrányhős, hanem egy igazán tehetséges énekesnő – aki a Dancing with the Stars című műsorban a lenyűgöző tánctudását is megmutatta.

A „Néztek” olyan szinten letarolta az országot, hogy még a hazai mulatós csillaghoz, Suzyhoz is eljutott, aki fogta magát, és nemrég csinált belőle egy sajátos verziót, hogy az ő rajongói is élvezzék Tóth Andi szerzeményét – ráadásul még a szöveget is átalakította pár helyen, hogy jobban illeszkedjen hozzá.

Az eddigi visszajelzések alapján a műfaj kedvelői egyenesen imádják Suzy feldolgozását, hiszen jóval ritmusosabb és bulizósabb, mint az eredeti változat – bár természetesen bőven akadnak olyanok is, akik inkább Tóth Andi visszafogottabb, jóval lazább verzióját preferálják.

Itt lehet meghallgatni a „Néztek” Suzy-féle feldolgozását:

Itt pedig az eredetit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás