promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Februárban nagy meglepetésre készül a Marvel – Bemutatkozik a legújabb szuperhős?
Borítókép:  marca.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre valószínűbb, hogy februárban megérkezik a Marvel eddigi legkeményebb szuperhőse.

A Marvel a mozifilmek sikerén felbuzdulva a streaming felé vette az irányt, így tavaly megkaptuk a WandaVízió, A Sólyom és a Tél Katonája, Loki illetve a Sólyomszem című nagy sikerű élőszereplős sorozatokat. Idén is több remek alkotással készül nekünk a stúdió, amiből az egyik legérdekesebbnek ígérkező darab hamarabb érkezhet a Disney+-ra, mint gondoltuk.

Egy kiszivárgott anyag alapján felreppent a pletyka, hogy a Magyarországon forgatott Moon Knight kezdi a Marvel számára az évet, ugyanis állítólag februárban érkezik az Oscar Isaac és Ethan Hawke főszereplésével készült sorozat, amiben megismerhetjük a stúdió legújabb hősét, aki egyben talán a legdurvább is lesz.

Az alkotás hat epizódból fog állni, és egy Marc Spector (Oscar Isaac) nevű tengerészgyalogosról szól, aki megkapja egy egyiptomi holdisten erejét, ez pedig egyszerre lesz számára áldás és átok – már ezek alapján is egy elképesztően izgalmas és érdekes szériára számíthatunk, így reméljük, hogy februárban tényleg bemutatásra kerül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás