promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő II. Erzsébet ritkán látható, kedvenc unokája: Eugénia hercegnő - akit tuti, hogy még nem láttál
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hercegnő tündéri fotósorozatot osztott meg újév alkalmából.

A médiában a legtöbbször II. Erzsébet két leghíresebb unokájával, Vilmos herceggel és Harry herceggel foglalkoznak, valamint Vilmos és Harry feleségeivel, Katalin hercegnével és Meghan Markle-lel. Ám őfelségének rajtuk kívül is még van hat unokája, akik közül rengeteg beszámoló és cikk szerint Eugénia yorki hercegnő II. Erzsébet kedvence.

Eugénia hercegnő 1990. március 23-án született András yorki herceg és Sára yorki hercegné második gyermekeként, a brit királyi család öröklési rendjében a tizedik helyet foglalja el.

A hercegnő elsősorban a művészeti szcénában foglalatoskodik, korábban a Newcastle Egyetemre járt, művészettörténetet, angol irodalmat és politikatudományt hallgatott. Majd New Yorkba költözött, hogy a híres Paddle8 aukciós háznak dolgozzon. Pár év múlva visszatért Londonba, hogy a Hauser & Wirth művészeti galériában vállaljon munkát. 2017-ben ő lett a galéria igazgatója.

Eugéniának 2021 februárjában született meg a fia, aki az August Philip Hawke Brooksbank nevet kapta. A névválasztás pedig nem véletlen, hiszen a hercegnő nagyon közel állt nagyapjához, a nemrégiben elhunyt Fülöp herceghez.

A hercegnő számára az év az anyaságról szólt, az Instagram-oldalán most egy olyan galériát osztott meg a nyilvánossággal, amelyben eddig sosem látott képek is találhatók:

(via BlikkRúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás