promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Potter nagy titka végre napvilágot látott
Borítókép:  Chris Columbus/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

20 éve jelent meg az első Harry Potter-film, az évforduló tiszteletére rengeteg, eddig nem hallott dologról hallhatunk.

Különkiadással jelentkeztek a Harry Potter készítői, amelyben a régi szereplők újra találkoztak, hogy felelevenítsék a régi emlékeket. Az Újra együtt című extra Harry Potter filmből nagyon sok olyan dolog is kiderült, amalyről eddig a szereplők nem beszéltek a nyilvánosság előtt.

Igazából a Jóbarátok találkozójának mintájára egy Harry Potter-osztálytalálkozón vehetünk részt, a filmet pedig a régi díszletek között a Warner Brothers stúdiójában vették fel a készítők.

A szereplők, így többek között Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson újra bejárják majd életük meghatározó filmjeinek helyszíneit, hogy közösen elevenítsék fel a daliás idők emlékeit.

Daniel Radcliffe azt is elárulta, hogy annyira szerelmes lett a Bellatrix Lestranget alakító Helena Bonham Carterbe, hogy egy nagy szerelmes levelet is írt neki a forgatások után, amelyben főleg a köztük lévő korkülönbségre hegyezte ki a mondanivaló élét. Radcliffe a levél egy részét is felolvasta, ebben arra tér ki, hogy mennyire szerencsés lenne, ha 10 évvel korábban született volna, hiszen így nagyobb esélye lenne, hogy meghódítsa őt.

A filmet január elsején mutatták be az HBO Max-en.

(via Hola.com)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás