promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel került ki Hajdú Péterről, most rajta nevet a fél ország
Borítókép:  LifeTV/Frizbi (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év végi műsorban olyan produkciót mutatott be, amit nem felejtünk el egyhamar.

A LifeTV szilveszteri Frizbi műsorában ragadott mikrofont Hajdú Péter műsorvezető, hogy egy utolsó karaokéval dobja fel a vége felé közeledő 2021-es évet. A Neoton Família örökzöldjét, a Holnap hajnalig című számot próbálta elénekelni – bár ne tette volna!

Persze egy jó viccnek elment, ráadásul egy év végi műsorba tökéletesen passzolt is. A közönség jól szórakozott, a meghívott vendégek nemkülönben, és Hajdú becsületére vált, hogy a kappanhangja ellenére is vállalta a nyilvános „megaláztatást”.

Megyeri Csilla vitte vele a szólamot, Nyertes Zsuzsa pedig igazán lelkesen diktálta neki az ütemet, illetve szorított, hogy a produkció elfogadható színvonalúra sikeredjen. Ez azonban nem jött össze, mert a műsorvezető kétségkívül hadilábon áll az énekléssel, és a szövegtudása is hagyott némi kívánnivalót maga után.

„Hajlítsd meg!”

– biztatták Hajdút a nóta enyhe cifrázására, ám ez csak olaj volt a tűzre, hiszen onnantól kezdve az eredeti és az általa interpretált dallam csak még jobban eltávolodott egymástól.

A sztárvendégek közül L.L. Junior érdeklődve, bár némi feszengéssel hallgatta a produkciót, Dömsödi Gábor pedig a háttérben kuncogott az extrafals előadáson. Hajdu Steve teli szájjal röhögött, bár névrokona elszánt próbálkozása kétségkívül elismerésre késztette.

A legnyíltabban Ábel Anita kritizálta Hajdú Pétert, de ő könnyen megtehette, hiszen a 2000-es évek elején még egy párt alkottak. Ex-barátnőként nyugodtan lehetett kegyetlen a műsorvezetővel, és ki is használta a kínálkozó lehetőséget.

Hajdú egyébként nem most vesztette el ezen a téren a „szüzességét”, hiszen az Összezárva adásaiban is számtalanszor megcsillogtatta énektudását, és most sem fukarkodott a frazírokkal, a közönség pedig egyértelműen hálás volt ezért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás