Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Éppen darabokra szedi az internet Kim Kardashiant a Pókember: Nincs hazaút miatt

Éppen darabokra szedi az internet Kim Kardashiant a Pókember: Nincs hazaút miatt

Zene, Film & Kultúra

Éppen darabokra szedi az internet Kim Kardashiant a Pókember: Nincs hazaút miatt

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:32

Kim Kardashian lazán elkezdte kitenni az Instagramjára, hogy mi történik a filmben.

Kim Kardashian lehet nem ismeri azt a szót, hogy spoiler? Hát, innentől elkezdhet vele barátkozni, mivel sokat tett azért az internet népe, hogy megismerje, akik jelenleg piszkosul dühösek a világsztárra.

A Pókember: Nincs hazaút nagyot dobbantott, mivel a koronavírus-járvány kezdete óta bemutatott filmek közül elsőként lépte át globálisan az egymilliárd dolláros bevételt. Benne volt a levegőben, hogy ez lesz az a blockbuster, ami karácsony előtt hatalmasat fog kaszálni.

A Marvel-rajongók többsége természetesen az elsők között nézte meg az alkotást, de akad olyan, aki még kivár. Remélhetőleg ők mostanság nem mentek fel Kim Kardashian Instagram-oldalára.

A celeb stílusosan a házimozijában ülve fotózgatta a filmet és kezdett el róla posztolni. Arra persze nem gondolt, hogy sokan még nem tudták megnézni az alkotást. Nos, a Just Jared össze is gyűjtötte, hogy ők miket vágtak Kardashian fejéhez.

„Ne nézd meg KimKardashian Instagram-sztoriját, ha még nem láttad a Pókembert. Ez a k..va most rontott el egy hatalmas leleplezést. Enyhén mérges vagyok”

„Hű, Kim Kardashian most spoilerezi el a Pókembert a 273 millió követőjének. LOL”

Akadt olyan ember is, aki pont a következő nap akarta megnézni, de a sztár teljesen tönkre tette neki az élményt. Hát, ez nem volt túl jó húzás, de majd egyszer lenyugszanak az emberek.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria