promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiltott szerelem: Zendaya és Tom Holland közé állt a Pókember-filmek producere, mégis összejöttek
Borítókép:  Zendaya és Tom Holland / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kifejezetten megkérték Zendayát és Tom Hollandot, hogy ne szeressenek egymásba, de nem tudták visszafogni az érzelmeiket.

2017-ben mutatták be a Pókember: Hazatérés című filmet, amiben Tom Holland alakította Pókembert, Zendaya pedig a későbbi szerelmét, MJ-t. Nemrég kiderült, hogy nem csupán a nagyvásznon alakult ki közöttük románc, hanem a való életben is – pedig annak idején konkrétan megtiltották nekik, hogy összejöjjenek.

Amy Pascal, a Pókember-széria producere elárulta, hogy szinte közvetlenül a castingolásuk után direkt megkérte Zendayát és Tom Hollandot, hogy ne szeressenek egymásba – de a fiatal színészeket ez nem érdekelte, hiszen hamar kialakult köztük egy olyan kötődés, amit nem tudtak tovább elnyomni magukban.

Amy Pascal amúgy azért kért ilyet tőlük, mert már többször is látta, milyen kellemetlen, mikor színészek összejönnek, majd szakítanak, és úgy kell folytatniuk a közös munkát: a régebbi Pókember-filmekből ismert Tobey Maguire is együtt volt Kirsten Dunsttal, illetve a későbbi Pókember, Andrew Garfield is beleszeretett Emma Stone-ba – de egyik kapcsolat sem maradt meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás