promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: Magyarországon olyan sokan nézték meg a Pókember: Nincs hazaút-at, hogy a magyar filmesek sírva fakadtak az irigységtől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legtöbb magyar filmet összesen nem nézik meg annyian, mint ahányan az új Pókembert öt nap alatt.

Az új Pókember-film érkezését hatalmas várakozás előzte meg, és ez a várakozás a premier után az egész világon és Magyarországon is egyértelmű bizonyítást nyert. A Pókember: Nincs hazaút nemcsak a nézőket, de a kritikusokat is lenyűgözte; a Promotions újságírója a Marvel legjobb darabjaként, és minden idők egyik legkiválóbb szuperhősfilmjeként jellemezte az alkotást. A teljes kritikát az alábbi cikkben olvashatjátok:

Nem csak világszerte, de kis hazánkban is elképesztő nézettségi számokat produkált a Pókember: a premier hetében, öt nap alatt 189 ezren váltottak rá jegyet, ezzel pedig hatalmas fölénnyel lett az idei év legnézettebb filmje, egyúttal egyike lett a legerősebb nyitóhétvégével büszkélkedhető top 5 filmnek. Ráadásul megdöntötte a filmet gyártó Sony rekordját is megdöntötte, hivatalosan is ez lett a stúdió valaha volt legjobban nyitó filmje.

Összehasonlításképpen a magyar filmek idei felhozatalából egyik sem tudta ezt a szintet elérni, egyedül a Toxikoma, ami mondhatni közel került hozzá a maga 103 ezer fős nézettségével. Utoljára a 2018-ban debütált BÚÉK volt az, ami ilyen magas eredménnyel zárt, összesen 274 ezren váltottak rá jegyet.

A Pókember – Nincs hazaút az első hétvége jegyvásárlási adatai alapján mostantól minden idők harmadik legjobban nyitó filmje a Bosszúállók: Végjáték és a Star Wars VII. - Az ébredő Erő után. Az egész világon összesen 587 000 000 dollárért vettek rá jegyet, melyből 273 000 000 dollárt az Egyesült Államokban költöttek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás