promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most az Indiana Jones szexi szöszi szépsége - fotó
Borítókép:  (C)Paramount Pictures film/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legjobb Indiana Jones-film legszebb szereplője.

Az Indiana Jones-trilógia gyermekkorunk egyik legizgalmasabb meséje, és generációról generációra megtapasztalja ezt mindenki. Az univerzális érvényű mese receptje egyszerű, a jó mindig kristálytisztán látszik, és a jó győzelméhez sosem fűződik semmiféle kétség. Harrison Ford pedig általában mindig győz.

Steven Spielberg Az utolsó kereszteslovaggal megcsinálta a legjobb Indiana Jones-filmet, olyan kalandot hozott össze, hogy a rajongók azóta is szinte minden szavazáson ezt a részt hozzák ki a legmaradandóbbnak.

A filmben a régészprofesszor a Szent Grál megtalálására kerekedik fel, hogy aztán legyőzve a nácikat meg is találja a serleget. Ám útközben történnek kisebb eltévelyedések...

A nácik mellé csapoód csinos történészhölgyet Alison Doody alakította a filmben, a színésznő idén töltötte be az 55. életévét, de az évtizedek mintha meg sem látszódnának rajta. Alison később is szerepelt több nagysikerül kalandfilmben, mint 2004-ben a Salamon király kincse című alkotásban. De a kétezres évek eleje után leszámolt a filmes iparral, és hazatért szülőhazájába, Írországba.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás