promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 millió forintos fizetést kínál II. Erzsébet ezért a munkáért - íme a részletek!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme az álláshirdetés részletesebben is.

A királyi család ismét feltett néhány álláshirdetést a királyi család oldalára. A honlapon amúgy elég nagy rendszerességgel jelennek meg új munkafelhívások, és a leírásokban általában arról is értesítenek bennünket, hogy pontosan mennyi lehet a fizetés.

A meghirdetett pozíciók között általában többségben vannak a bizonyos kisebb-nagyobb projektekre, konkrét ideig szóló szerződések. A most felkerült ajánlatot január 7-ig lehet megpályázni. A szerződés pedig meghatározott időszakra szólna majd, 2022 februárja és 2023 márciusa között kellene betölteni a pozíciót.

A személyzetnek egy oylan emberre van most szüksége, aki segít a királyi levéltár leveleinek digitalizálásában, a heti munkaidő 37 és fél óra, a fizetés pedig egy évre 10,3 millió forint, tehát havi 860 ezer forint átszámítra fontról. Az állás mellé jár több továbbképzési lehetőség is jár.

Ami elvárás: jó szervezékészség, precizitás, jó tervezőképesség, határidők betartása, illetve kiváló minőségű fényképek készítése digitális eszközökkel. Részletek a Mirror oldalán találhatók.

Még több érdekesség is érdekel a királyi család életéből?

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás