promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan valóra válik minden Harry Potter rajongó álma – előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba előzetese, amiben ismét találkozhatunk a film sztárjaival.

2001-ben mutatták be a J. K. Rowling könyvén alapuló Harry Potter és a bölcsek köve című nagy sikerű filmet, ami egyből meghódította a közönséget, és minden idők egyik legkedveltebb, legsikeresebb szériájává nőtte ki magát. Máig rengetegen rajonganak a Harry Potter színészeiért és a filmekben látható varázslatos világért – éppen ezért fog sokakat felvillanyozni a következő hír.

Az HBO Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba címmel készített egy nosztalgikus, és rendkívül meghatónak ígérkező különkiadást, amiben a legendás filmszéria színészei és készítői emlékeznek vissza az együtt eltöltött időkre – ezek alapján pedig már most készíthetjük a zsebkendőket, mert ennek sírás lesz a vége.

A január első napjaiban az HBO GO-ra érkező alkotásban természetesen Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint is feltűnik, hozzájuk csatlakozik még többek között Ralph Fiennes, Robbie Coltrane, Gary Oldman, Tom Felton, Helena Bonham Carter illetve a négy rendező is – szóval nem szabad kihagyni ezt az élményt.

Itt lehet megnézni a Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás