promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító üzenetet posztolt Kóbor János lánya
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható sorokkal búcsúzott édesapjától az Omega frontemberének kislánya.

Kóbor János halálával a magyar és a nemzetközi zenei szcéna, a magyar kultúra egy nagyon meghatározó, egyedi és ikonikus alakját veszítette el. Az utóbbi hetekben a rajongók részéről elképesztő szeretet áradt a zenekar irányába. Meckyt a közösségi terekben pályatársai is elbúcsúztatták

Tegnap este tartották a gyászmisét a budapesti Szent István Bazilikában a legenda, az Omega frontemberéenk emlékére. Az eseményen kicsit mindenki ott lehetett szerte Magyarországról, ugyanis a Duna World élőben közvetítette azt.

Kóbor János kislánya, Léna a búcsúztató napján a közösségi oldalán posztolt egy nagyon megható üzenetet, mint írta:

"Csodás valóságunk voltál, s most utolérhetetlen álmunk lettél"

Korábban többször is beszámoltunk róla, hogy a zenész már életében kikötötte, hogy milyen búcsúztatót szeretne majd magának. Mint Trunkos András, a zenekar menedzsere elmondta a Blikk-nek:

"Mecky valóban nem akart temetést. Azt mondta, nem akarja, hogy a földi maradványai egy sírban pihenjenek, a hamvasztás egyszerűbb, gyorsabb. Azt pedig külön kérte, hogy a hamvait a Balatonba szórják"

Az ehhez szükséges engedélyeket már megkapták, ám az időpont még nincs meg, de az biztos, hogy a végső búcsú szűk családi körben lesz majd.

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás