Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így tényleg mindenki elbúcsúzhat Kóbor Jánostól

Így tényleg mindenki elbúcsúzhat Kóbor Jánostól

Zene, Film & Kultúra

Így tényleg mindenki elbúcsúzhat Kóbor Jánostól

Zene, Film & Kultúra

BTP 09:39

Az Omega frontemberének búcsúztatóját a televízió is közvetíti majd.

Az Omega frontemberének, Kóbor Jánosnak a halála miatt szinte az egész ország gyászolt. Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egy slágert a zenekartól.

Sok rajongó emiatt is akadt ki, mivel az X-Faktor megemlékezése picit félresikerült. Ettől függetlenül még a zenekar is Gáspár Laci mellé állt, szóval az ügyet tényleg lezártnak lehet tekinteni innentől.

Az Omega énekesét mélyaltatásban tartották, amiből sajnos többé már nem tudott felébredni, mivel a koronavírus legyőzte a szervezetét.

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas rockénekes emléke előtt tiszteleg a közmédia december 17-én, pénteken, amikor Kóbor János búcsúztatóját tartják majd.

A szentmisét a budapesti Szent István Bazilikából este 19 órától a Duna World közvetíti majd. A megemlékezéshez a Petőfi Rádió és az M2 Petőfi TV is csatlakozik, mivel ezen a napon tematikus adásokkal készülnek.

Az Origo megemlítette, hogy gyászmisét Mohos Gábor esztergom-budapesti segédpüspök celebrálja, beszédet mond Kóbor János pályatársa és barátja, Frenreisz Károly, valamint az Omega rajongói klubjának vezetője, Gazdag László.

Trunkos András, a zenekar menedzsere nem olyan rég bejelentette, hogy Omega néven nem lesz több koncert. Kóbor János végakarata az volt, hogy a hamvait a Balatonba szórják, és ezt meg is fogják tartani.

Borítókép: Profimedia