promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Omega-együttes fontos időpontot jelentett be a közösségi oldalán - a Szent István Bazilikában tartanak majd gyászmisét Kóbor Jánosért
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az együttes a Facebook-oldalán tudatta a hírt.

Az Omega-együttes a közösségi oldalán jelentette be, hogy december 17-én 19 órakor gyászmisét tartanak majd a budapesti Szent István Bazilikában Kóbor Jánosért.

Kóbor János, az Omega frontemebere hétfőn halt meg koronavírusban, az énekes már november elejétől kórházban volt, ezen idő alatt pedig milliók imádkoztak a felépüléséért, több egykori zenésztárs, köztük a világhírű Scorpions-együttes is üzenetet küldött Mecky felépüléséért.

A szomorú hír váratlanul érte a rajongókat, sokan pedig még most sem hiszik el, hogy elment a legenda.

Korábban az Omega-együttes menedzsere, Trunkos András őszinte interjút adott a médiának, mint nyilatkozta, Mecky legyőzhetetlennek érezte magát, majd hozzátette azt is:

„Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. Kiváló fizikai állapotban volt még egy hónappal ezelőtt is, nem volt hajlandó rettegni a vírustól, nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás