promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő: Fanni ledobta az atombombát, szerinte nem minden lány Dávid miatt jött a műsorba
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elindult a villában a kőkemény cicaharc, az egyik versengőt csúnyán behúzták a csőbe.

A nyitónap „mészárlása” után (Tóth Dávid 9 lányt volt kénytelen kiszórni a 21-ből rögtön az első adásban) meglepően jó hangulatban folytatódott A Nagy Ő párkereső reality idei évada. Az első Rózsaceremónián csupán egyetlen kérdés maradt nyitva: ki kapja az utolsó szál virágot?

Nem meglepő, hogy végül Dóri jutott még egy utolsó esélyhez, pedig a mesterkedéseivel nem igazán lopta be magát a sármos kajakos szívébe. Dávidot – saját bevallása szerint – nagyon megviselte az első ceremónia, nem is aludt jól a rákövetkező éjszakán.

A feszültség oldásaként Stohl András műsorvezetővel egy huncut kis játékot találtak ki. A lányoknak eltorzított hangon kellett válaszolniuk egy-egy fifikás kérdésre. Így Dávidnak nem a külső, hanem a hölgyek valódi személyisége alapján kellett eldöntenie, kiket visz el egy romantikus hajókázásra a Dunakanyarba.

Az ártatlannak tűnő játék aztán váratlanul drámai fordulatot vett, Fanni atombombát dobott a társaságra.

A 29 éves marketinges anyuka szerint néhány lány csak azért jött a műsorba, hogy hírnevet és ismertséget szerezzen magának, nem pedig Dávid szerelmére vágyik. Ez a kijelentés annyira letaglózta a srácot, hogy utána már mással sem bírt foglalkozni.

„Utálom, ha valaki megjátssza magát”

– jelentette ki kerek-perec, és innentől nyilvánvaló volt, hogy a súlyos állításnak utána kell járni. Ez meg is történt, de előbb még jött az ominózus hajókirándulás, amelyre Dávid Vera, Evelin és Annabella társaságában utazott el.

Mondhatnánk, hogy a vak véletlen ismét összesodorta a férfit az első Rózsaceremónián az általa első helyre sorolt Annabellával, de a kiválasztás némileg irányítottnak tűnt.

„Ha Dávidra gondolok, olyankor el szoktam olvadni belülről. Szerintem a lányok szívesen lennének a helyemben, mert szerencsés vagyok, hiszen én már randizhattam Dáviddal”

– érkezett a finom utalás Annabella részéről, a kajakos pedig vette a lapot. A Dunakanyarban viszont a lány óriásit koppant, mert Dávid a hajón nemcsak Evelin mellé ült, de egy idő után annyira feloldódtak, hogy gyakorivá váltak a simogatások, kézfogások.

„Ők ketten teljesen kizártak minket Verával a beszélgetésből. Teljesen lefagytam emiatt, most pedig szomorúságot és dühöt érzek”

– árulta el őszintén Annabella. Pedig a feketeleves még ezután következett, Dávid ugyanis Verával is kikezdett, sőt vele csattant el az idei show legelső puszija is. Ekkor valószínűleg nemcsak Annabella, de a többiek számára is világossá vált, hogy egészen a reality legvégéig senki sem érezheti magát nyeregben.

Dávid ügyesen játszik a lányokkal, ezt meg kell hagyni.

Mielőtt a második Rózsaceremóniára sor került volna, Stohl András megkérte a versengőket, hogy írásban nyilatkozzanak, kit nem tartanak őszintének maguk közül. Durva eredmény jött ki, hiszen Rebekát 7-en említették (páran még kaptak egy-két szavazatot, alighanem irigységből), így a cserfes szőke szépségnek sírva kellett magyarázkodnia Dávid előtt.

„Ha meginog valakinek a bizalma a másikban, azt nagyon nehéz visszaállítani. A lányok nagyon elrontották az esélyemet, pedig szerintem egyáltalán nem szolgáltam rá”

– mondta megszeppenve Rebeka, ami megmutatta, hogy elindult a kőkemény cicaharc az óbaroki villában, és a résztvevők már semmilyen eszköztől nem riadnak vissza a győzelem érdekében. A harmadik adásban egészen durva módszerrel, hazugságvizsgálóval próbálják kideríteni, kik nem mutatják az igazi arcukat.

Videók: TV2/A Nagy Ő - Bachelor

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás