promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nagy Ő évek óta nem járt komolyan senkivel - ezt csinálná először a kiválasztott lánnyal
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szőkék, barnák, feketék, huszonévesek és kissé érettebbek közül válogathat majd a kajakos Tóth Dávid.

Mikulás előtt startol el a TV2 egyik sikerműsora, A Nagy Ő (Bachelor) negyedik évada. Szinte hihetetlen, de a magyar nézők 18 éve, 2003-ban ismerkedhettek meg a párkereső realityvel, és a műsor azóta alkalmanként vissza-visszatér a képernyőre.

A legelső évadban a teniszező Noszály Sándor kegyeiért küzdöttek meg a csinos lányok, és a sors úgy hozta, hogy most is egy sportoló áll majd a középpontban. A 36 éves Tóth Dávid világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakozó szerelmi életébe először december 5-én, majd onnantól hétköznap esténként nyerhetünk betekintést.

Fotó: TV2/A Nagy Ő - Bachelor

A TV2 honlapja szerint 21 hölgy szerepel majd a műsorban, vannak köztük huszonévesek, de a harmincas korosztályból is. A helyszín a Fejér megyei Óbarok egyik luxusvillája lesz, ahol igazán kényelmes körülmények közt randizhatnak a résztvevők.

„Tóth Dávid mellett nemcsak műsorvezetőként, de afféle idős barátként is állok majd. Szerintem egy kapcsolatban nagyon fontos az első benyomás, és biztos vagyok benne, hogy Dávid is azonnal fel tudja majd mérni, hogy kikkel szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni a későbbiek során”

– árult el egy lényeges dolgot Stohl András műsorvezető a valóságshow-val kapcsolatban. Tóth Dávid egyébként maga sem rutintalan szereplő, hiszen az Exatlon és a Dancing with the Stars műsorokban is feltűnt korábban.

A jóképű srác évek óta egyedül van, nem volt komolyabb kapcsolata nagyon régen, ám ennek ellenére két hét gondolkodási idő után mondott igent arra, hogy ő legyen A Nagy Ő. Ideális választás, hiszen sármos, sikeres és ismert, ezért magasra is szokta tenni a lécet a párkapcsolataiban.

„Nem szeretem, ha a lány túl alacsony, vagy ha dohányzik. Legyen sportos, humoros, intelligens és természetkedvelő. Ha tényleg megtalálnám itt az igazit, akkor elsőként elutaznék vele valahova. Nagyon szeretek új tájakat, országokat megismerni, sok helyre még nem jutottam el, de a bakancslistás célpontjaimat mostantól már nem egyedül szeretném kipipálni”

– összegezte egészen konkrétan Dávid, hogy milyen lányra vágyik. Bár a kívánságlistája részletes, ő maga természetesen nem vehetett részt a szereplőválogatásban, de várhatóan éppen ettől lesz majd igazán izgalmas A Nagy Ő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás