Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Steven Spielberg 74 évesen megcsinálta élete eddigi legjobb filmjét?

Steven Spielberg 74 évesen megcsinálta élete eddigi legjobb filmjét?

Zene, Film & Kultúra

Steven Spielberg 74 évesen megcsinálta élete eddigi legjobb filmjét?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 08:08

A kritikusok egyszerűen imádják a zseniális Steven Spielberg legújabb filmjét, a West Side Story című musicalt.

A háromszoros Oscar-díjas Steven Spielberg eddig olyan klasszikusokat készített, mint például az E.T., A cápa, Ryan közlegény megmentése, Jurassic Park, Schindler listája vagy az Indiana Jones-széria. Az utóbbi években sokszor vegyes kritikákat kaptak a filmjei, de most úgy néz ki, hogy mindenkit lenyűgözött a legújabb munkájával.

Látványos mesterműnek, a rendező eddigi legjobb filmjének, illetve egyesek konkrétan egy igazi csodának nevezik a Steven Spielberg által rendezett West Side Storyt, ami az 1961-es nagy sikerű musical feldolgozása – amit amúgy William Shakespeare Rómeó és Júliája ihletett, hiszen itt is két különböző „banda” tagjai lesznek szerelmesek egymásba.

Steven Spielberg számára különleges jelentőséggel bír a West Side Story, hiszen gyerekkorában óriási hatással volt rá az eredeti musical mondanivalója és zenéje, így érthető, hogy miért fordított extra figyelmet az Ansel Elgort és Rachel Zegler főszereplésével készült alkotásra – utóbbi alakítását ráadásul szinte minden kritikus kiemelten dicsérte, pedig ez élete első filmje.

Ezek alapján felkészülhetünk az év musical élményére, ami mindenkit le fog nyűgözni – az pedig már csak hab a tortán, ha Steven Spielberg 74 évesen tényleg bebizonyítja vele, hogy még mindig olyan tehetséges, mint évtizedekkel ezelőtt.

Itt lehet megtekinteni a december 9-én érkező West Side Story előzetesét:

Borítókép: West Side Story / Profimedia