Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klubnál betelt a pohár: Baukó Éva retteghet a csatorna haragjától

Az RTL Klubnál betelt a pohár: Baukó Éva retteghet a csatorna haragjától

Zene, Film & Kultúra

Az RTL Klubnál betelt a pohár: Baukó Éva retteghet a csatorna haragjától

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:31

Baukó Éva most tényleg félhet, hiszen az RTL Klub jogi lépéseket tesz a szivárogtatók ellen.

Az RTL Klub eddig tűrte, hogy egyesek kiszivárogtatják a műsoraik végkimenetelét. Az utóbbi hetekben és hónapokban Baukó Éva tradíciót teremtett azzal, hogy nyilvánosságra hozta a csatorna produkcióinak eredményét. A Survivor, a Nyerő páros, és A Konyhafőnök VIP után legutóbb a jelenleg is futó Farm VIP győztesének nevét árulta el, ezzel nyíltan hadat üzent a TV2-nek is.

Az RTL Klubnál viszont most betelt a pohár, és jogi lépéseket fog tenni a szivárogtatók ellen. A csatorna A Konyhafőnök VIP Facebook-oldalán, kommentben reagált az elmúlt időszak sajnálatos történéseire.

„Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az utóbbi hetekben több műsorunk végkimenetelét, a kiesők, vagy éppen a győztesek nevét megpróbálják egyesek nyilvánosságra hozni a közösségi médiában, így a műsorok hivatalos Facebook-oldalain is. Habár meggyőződésünk, hogy műsorainkat nem csak a végkifejletért érdemes nézni, mégis sokaknak okozhat bosszúságot, hogy vannak, akik rosszindulattól vezérelve, vagy éppen népszerűségre törve terjesztik ezeket az információkat. Biztosíthatunk titeket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy műsorainkat továbbra is maximálisan élvezhessétek. Annak érdekében, hogy ne vesszen el a szurkolás izgalma és a meglepetés öröme sem, akár a szükséges jogi lépéseket is megtesszük a szivárogtatók ellen. Ugyanakkor arra kérünk titeket is, hogy óvjátok meg sok százezer néző szórakozását azzal, hogy ti nem spoilereztek, nem terjesztitek ezeket az információkat. Köszönjük!” 

Az persze kérdéses, hogy az RTL Klub mit tudna tenni Baukó Éva leleplező posztjai ellen, hiszen nem áll szerződésben a csatornával, így valószínűleg nincs sok félnivalója. De az, aki folyamatosan küldi neki az információkat, biztos nem sokáig marad már a TV-nél.

Borítókép: TV2 Play