promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Túl ostoba vagy” - Baukó Évát alaposan helyretették a saját oldalán
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik kommentelő durván beolvasott Baukó Évának a saját közösségi oldalán.

Baukó Éva sokaknál kiverte már a biztosítékot személyes bosszúhadjárata miatt, amit az RTL Klub ellen indított. Miután elspoilerezte a Survivor, a Nyerő páros, és A Konyhafőnök VIP jelenleg futó évadának végkimenetelét, az egykori villalakó a TV2-re is megharagudott, épp ezért a hétfő este induló Farm VIP győztesének nevét is nyilvánosságra hozta.

Persze Évát mindig boldoggá teszi az, hogy borsot törhet a nagy kereskedelmi csatornák orra alá, de abba valószínűleg bele sem gondol, hogy ezzel milyen sok TV-nézőnek teszi tönkre a szórakozását, hiszen egyesek akaratukon kívül is belefutnak Éva ”jóslataiba”.

Valószínűleg ugyanez történt azzal a kommentelővel is, aki a celeb Facebook-oldalán adott hangot kemény véleményének.

„A gond azzal van, hogy minden celeb portál lehozza a "jóslataidat", és emiatt elkerülhetetlen, hogy belefusson az ember. Nem a csatornával cseszel ki, -nem hiszem el, hogy nincs annyi eszed, hogy ezt felmérd -, hanem a nézőkkel. A nézettség emiatt nem lesz alacsonyabb, de túl ostoba vagy, hogy ezt felismerd. Amikor bejutottál a csatorna véráramába valószínűleg tudtad, hogy ez mivel jár. Celeb akartál lenni, mint mindenki, aki elindul egy való világban. A lehetőséged megvolt, de te nem vagy értékelhető, nincs benned szakmai alázat, és a folyamatos botrányaid miatt soha nem is leszel komolyan vehető egy csatornánál sem”

A kommentelő szerint Baukó Éva pont olyan hazai híresség, mint Berki Krisztián vagy Kiszel Tünde, akik ugyanúgy képtelenek feltűnés nélkül, normálisan élni az életüket. Véleménye szerint az egykori VV-szereplő csak magának köszönheti, hogy a TV-csatornák rá osztják az ”ügyeletes szánalmas celeb” szerepét.

„Spoilerezel, és gyerekes módon rontod el sok sok ember szórakozását. Nem értem azokat, akik itt kiállnak az akciód mellett, de nem is lényeges. Remélem elkapják azt/azokat, akik besúgják neked az eredményeket, és olyan pert kapnak, hogy örök életükre elmegy a kedvük a titoktartási szerződést megszegni, te pedig végig nézed, ahogy a házukat is kiperlik belőlük miattad. Legyen tartásod, és találj egy szakmát magadnak, amit szívesen csinálsz, és örömöt okozol másoknak vele. A tévédet meg add el inkább, ha ennyi bosszúságot okoz”

- olvasható a hozzászólásban.

Baukó Éva egyelőre nem reagált a kommentre, pedig ő gyakran válaszol az embereknek. A Farm VIP 2. évada hétfőn indul a TV2-n, de hogy ezúttal is bejön-e Éva ”jóslata”, az csak hetekkel később fog kiderülni. Azt viszont már most tudjuk, hogy mivel indul az új évad:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás