promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vad szexszel indul a Farm VIP új évada?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, a Farm VIP is lesüllyedt a Való Világ szintjére, és a TV2 a celebek szexuális életét fogja mutogatni főműsoridőben.

November 22-én, hétfőn indul a Farm VIP 2. évada, amit minden hétköznap 19:55-től láthatunk majd a TV2-n. Az idei szezonban sárga színekben Erdélyi Mónika, Heatlie Dávid, Henry Kettner, Papadimitriu Athina, Oláh Gergő, Buzás Dorottya, valamint a csapat sportoló sztárpárja, Póth Dia és Gyepes Gábor küzd majd, míg a pirosak nyolcasát Bódi Sylvi, Kammerer Zoltán, Schmuck Andor, Singh Viki, a zeneszerzőként tevékenykedő Fehér Holló, a Luxusfeleségek sztárja, Nagy Noémi, valamint Jolly és párja, Szuperák Barbi erősíti majd.

Baukó Éva nemrég nyilvánosságra hozta, hogy közülük ki fogja megnyerni az évadot. Az egykori villalakó tippjét az alábbi cikkben olvashatjátok:

Bennfentes információink szerint Jollyék már az első adás végén olyan vad aktust fognak lenyomni a szállásukon, hogy az egyik versenyző nem fog tudni aludni tőlük.

„Igazából elég vicces volt az egész szituáció. Azt persze nem lehet elvárni a sztárpároktól, hogy a műsorban való szereplésük alatt ne éljék a saját kis magánéletüket, de tény, hogy ez egy kicsit kellemetlen volt. Főleg annak a versenyzőnek, aki nem tudott aludni Jollyék akciózása közben. Szegény Schmuck Andornak végül a kerti hintaágyon kellett álomra hajtani a fejét”

- nyilatkozott a Promotions-nek egy, a műsorhoz tartozó bennfentes.

Hogy aztán ebből mi kerül végül bele az esti adásba, azt nem tudtuk meg, mindenesetre elég aggasztó, hogy már a TV2 is szexuális együttléteket mutogat főműsoridőben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás