Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási hírt közölt Köllő Babett, rengetegen vártak már erre

Óriási hírt közölt Köllő Babett, rengetegen vártak már erre

Zene, Film & Kultúra

Óriási hírt közölt Köllő Babett, rengetegen vártak már erre

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 22:22

Köllő Babett nagyon boldoggá tette a rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy hamarosan jön az első könyve.

Köllő Babettet leginkább a Feleségek luxuskivitelben című reality miatt ismerhette meg a nagyközönség, majd sikert sikerre halmozott, hiszen egyebek között szerepelt az Összezárva című műsorban Hajdú Péterrel, utána pedig a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! mestereként bizonyította tehetségét. Köllő Babett szinte folyamatosan tartja a kapcsolatot hűséges rajongóival, akiket a minap nagyon feldobott egy örömhírrel.

„Fogadjátok szeretettel életem első könyvét! Nem egy önéletrajzi írás,bar sokat mesélek benne az életemről.Szerintem sok embernek erőt fog adni, felér egy motivációs könyvvel.. A saját példámból kiindulva szeretném benne megmutatni nektek azt, hogy ha igazán szeretnétek valamit és küzdötök érte, akkor nincs lehetetlen! Bármit el lehet érni, a határ a csillagos ég! Van egy álmod? Akkor tarts velem és olvasd el, hogyan érheted el és merj 19-re lapot húzni!!”

– írta Köllő Babett.

A híresség Mersz 19-re lapot húzni? című könyve november végétől előrendelhető, december 10-17 között pedig állítólag kézbesítésre kerül, így tökéletes karácsonyi ajándék lehet azok számára, akiket érdekelnek Köllő Babett pozitív, erőt adó gondolatai és történetei.

Itt lehet megnézni Köllő Babett posztját:

Borítókép: Köllő Babett / youtube.com/Tatár Csilla (screenshot)