promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett olyan titkot árult el a női nemről, hogy minden férfi hálás lesz érte
Borítókép:  Köllő Babett / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár leszek! mestere, Köllő Babett rengeteg embernek segített most azzal, hogy felfedte a női öröm titkát.

Hamarosan itt a karácsony, így érdemes már most kitalálni, hogy mit veszünk a szeretteinknek, párunknak. Ilyenkor sok férfinak komoly fejtörést okoz, hogy vajon mivel lepjék meg a barátnőjüket/feleségüket, de nem kell tovább aggódniuk, hiszen a Feleségek luxuskivitelben egykori szereplője, Köllő Babett most elárulta, hogy mivel lehet biztosan örömet okozni egy nőnek.

„Mindig is azt vallottam,hogy egy nőnek nagyon könnyű ajándékot vásárolni. Egy jó parfüm szinte mindig hatalmas örömet okoz. Később azt is megtapasztaltam, hogy mennyire különlegessé tud tenni bárkit egy jó parfüm. Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de a számomra fontos emberekhez tudok illatokat társítani és bármikor érzek hasonlót, eszembe jut az illető még sok-sok évvel az utolsó találkozónk után is. Szóval izgalmas helyet képviselnek az életünkben a parfümök. Főleg, ha az igazán különleges, ha nem érzed minden második emberen, csak RAJTA!”

– írta Köllő Babett.

A gyönyörű híresség valószínűleg sok-sok férfinak segített ezzel a tanáccsal, ami jó eséllyel tényleg beválik majd mindenkinél, hiszen tényleg rengeteg ember számára igazi kincs egy jó parfüm.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás