promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Voltak tudatos kavarások” – Csutiék utólag nagyon kiakadtak Molnár Gusztiékra a Nyerő páros miatt
Borítókép:  Csuti / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csuti elárulta, hogy milyen kapcsolatot ápolnak a Nyerő páros után a többi versenyzővel, akik közül Molnár Gusztávékra nagyon megorroltak, miután megnézték a műsort.

Pár héttel ezelőtt ért véget az RTL Klubon a Nyerő páros 5. évada, amit Kamarás Norbi és szerelme, Kármán Odett nyertek meg. Kulcsár Edina és férje, Csuti is indultak a celebvetélkedőn, ráadásul azzal a céllal, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

Csuti most a Life TV Ébredj velünk című reggeli műsorában beszélt arról, hogy még mindig dolgoznak Kulcsár Edinával a házasságukon, ráadásul azt is elárulta, hogy Pataki Zitáékon és Molnár Gusztiékon kívül mindenkivel tartják a kapcsolatot – sőt, az is kiderült, hogy az utóbbi párossal miért nem beszélnek azóta sem.

„Rájuk inkább azért orrolunk, amiket rólunk az elején kamerába mondtak. Soha nem az arcunkba, soha nem előttünk, hanem mindig egy picit hátunk mögött. Meg hát ott ezek a hallgatózások, meg »rohanok, és közben leadom a drótot, de már a felét elfelejtem annak, amit hallottam egy perccel ezelőtt«... Én azért gyakran tapasztaltam, hogy voltak tudatos kavarások”

– mesélte Csuti Molnár Gusztiékról.

Úgy tűnik, hogy Csutiék is a Nyerő páros nézőivel együtt tudták meg, hogy miket beszélnek a többiek a hátuk mögött, és nagyon nem tetszett nekik, ahogy Molnár Guszti és felesége, Fazekas Vivi vélekednek róluk – annak ellenére, hogy a műsorban elvileg már rendeződött a viszonyuk, bár akkor még nem volt tudomásuk ezekről a dolgokról.

Itt lehet megnézni a Csutival készült interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás