promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tiniként rengeteg nővel szexelt a híres holllywoodi színész, és már hányingere volt az orgazmustól
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith úgy próbálta levezetni a csalódást, hogy lefeküdt minden nővel, aki szembe jött vele.

Will Smith visszament a múltba, és úgy érezte, hogy elég kalandos volt az élete ahhoz, hogy ezt megírja könyvben, amin két évet dolgozott. A színésznek Mark Manson segített társszerzőként, hogy rendezni tudja a gondolatait.

A Will című önéletrajzi kötet nem rég jelent meg, amiben a sztár kendőzetlen őszinteséggel mesél a lelki megpróbáltatásairól is.

A színész eleve bele akart menni minden kényes részletbe, mivel úgy érezte, hogy a példájával másoknak is segíthet.

Smitht már tiniként óriási csalódás érte, amikor 16 éves korában megcsalta az aktuális barátnője. A sztár ezt úgy dolgozta fel, hogy minden szembe jövő lánnyal ágyba bújt, de ennek lelkileg nem lett jó vége.

„Életemnek eddig a pontjáig Melanie-n kívül csak egyetlen nővel szexeltem, de a következő néhány hónapban teljesen gettóhiénává váltam. Olyan sok nővel szexeltem, és ez annyira nem tetszett a lényem legmélyén, hogy pszichoszomatikus reakciókat kezdtem produkálni az orgazmusaimnál. Szó szerint öklendezni kezdtem tőle, néha még hánytam is”

- idézte a Blikk a színészt a buzzfeednews-ra hivatkozva.

A színész azt is leírta, hogy a nők tekintete csak tovább mélyítette a kínjait.

Smith hollywoodi karrierje az 1990-es évek elején kezdődött a Kaliforniába jöttem című vígjátéksorozattal. Később olyan filmek sztárja lett, mint A függetlenség napja, a Legenda vagyok, az Ali vagy a Men in Black - Sötét zsaruk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás