promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pap Dorci újra a TV2 műsorában fog szerepelni?

Pap Dorci újra a TV2 műsorában fog szerepelni?

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Az Exatlon Hungary megosztó versenyzője hamarosan visszatérhet a képernyőre.

Közepesen stabil nézettséggel futott mindvégig a Dancing with the Stars 2. évada a TV2-n, amit Tóth Andi és Andrei Mangra nyertek meg. A csatorna természetesen 2022-ben is műsorra tűzi majd a táncos showműsort, amihez úgy tűnik, máris lenne egy lelkes jelentkező.

Pap Dorci az Exatlon Hungary 2. évadának Kihívó csapatát erősítette, és egészen a fináléig menetelt. Bár a fiatal, nyíregyházi lány eléggé megosztó volt a nézők körében, az vitathatatlan, hogy a műsorban tanúsított kitartása és elszántsága példaértékű volt.

Dorci nemrég egy kérdezz-felelekre invitálta az Instagramos követőtáborát, ahol megkérdezték tőle, hogy szerepelne-e a Dancing with the Stars 3. évadában.

„Ezt nem tudom, mi az oka, de rengetegen kérdezitek mindig, csak már nem merek rá válaszolni, mert nemrég megkaptam egy kedves hölgytől, hogy szánalmas vagyok, hogy így akarok oda bekerülni, hogy mindig írok magamnak egy ilyen kérdést, hogy meg tudjam válaszolni, és hátha észrevesznek. Egyébként szeretnék, igen, imádok táncolni”

– írta a válaszában Dorci.

Hogy aztán a TV2 megkeresi-e őt a lehetőséggel, az majd kiderül. Mindenesetre nem kizárt, hogy Dorci a hamarosan induló Exatlon Hungary All Stars évadában is visszatérhet versenyzőként, hiszen ezúttal az elmúlt évek legjobb exatlonistái fognak megküzdeni egymással.

Borítókép:  TV2 Play

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás