promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bombát dobott le a TV2 – ismét ez lesz a legnézettebb műsor náluk?
Borítókép:  TV2 offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy igazán rendhagyó évaddal tér vissza az Exatlon Hungary.

Az Exatlon Hungary harmadik évada 2020. december 28-án vette kezdetét a TV2-n, és egészen júniusig tartott. Bár a rajongók többségét le tudta kötni, de már a csatorna is látta, hogy kell egy kis vérfrissítés.

A TV2 most bejelentette, hogy három évad, több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca, mivel érkezik az Exatlon Hungary All Star.

A negyedik évadban a korábbi szériák ikonikus arcai alkotják majd a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatát, így minden eddiginél kiélezettebb párharcokra és feszült helyzetekre számíthatnak a rajongók. A helyszín ismét a Dominikai Köztársaság lesz.

Az embert próbáló feladatokon túl meglepetésekben sem lesz hiány, ráadásul az örök ellentétek és az egykori szövetségek is új erőre kapnak, ezzel még fordulatosabb heteket ígérve. Ám az, hogy piros és kék színekben kik költözhetnek vissza a mesés Karib-térségbe, ezzel újabb esélyt kapva a győzelemre, valamint a Bajnokoknak most sikerül-e revansot venniük a Kihívókon, még várat magára.

Ez persze még nem minden, mivel a nézők is beleszólhatnak abba, hogy kiket látnának legszívesebben az All Star csapataiban, szóval érdemes kommentelni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás