promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok! Palik László valójában ezért hagyta ott az Exatlont
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy informátornak köszönhetően fény derült az igazságra, hogy Palik László végül miért hagyta ott az Exatlon Hungary-t.

Az Exatlon Hungary egykor egy rendkívül izgalmas, és egyben szórakoztató, nézettségét tekintve a TV2 egyik kiemelkedő reality műsora volt. A harmadik évadában aztán gyökeresen megváltozott a produkció, teljesen eluralkodott rajta a realitys oldala, ezáltal egy sportos valóságshow lett belőle.

Palik László három évig vezette az Exatlon Hungary-t, azonban most úgy döntött, hogy a 2022-es szezonban már nem tér vissza Dominikára.

„Hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt veletek tévézni!”

– idézi a TV2 hétfői közleménye a műsorvezetőt.

Azóta is mennek a találgatások, hogy ki lehet majd az utódja. Mi is kaptunk egy érdekes infót a TV2 háza tájáról, miszerint Szujó Zoltán veszi majd át a műsort. Meg is kerestük a sportriportert, hogy megkérdezzük, igazak-e a hírek. A választ az alábbi cikkben olvashatjátok:

A Blikk a minap arról írt, hogy Palik és a TV2 elválása egyáltalán nem volt békés, állítólag hetek óta zajlottak az egyeztetések, a televízió vezetősége és Palik ugyanis gyökeresen mást gondolt a közös folytatásról.

„Lacinak sok mindenre kiterjedő döntési joga volt a sportrealityvel kapcsolatban a második évad óta. Addig ezzel semmi baj nem volt, míg az Exatlon kiemelkedő nézettséget hozott, ám a harmadik sorozat már halványabb teljesítményt nyújtott”

– mondta a lap informátora.

Való igaz, talán egy kicsit pihentetni kellene az Exatlont, és addig is a műsor szerkesztőinek alaposan át kellene gondolniuk, hogy min lehetne javítani, milyen újdonságokat lehetne behozni, és mivel lehetne újra népszerűvé tenni a produkciót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás