promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a Marvel! A rajongók rögtön észrevették, hogy mit tüntettek el a Pókember: Nincs hazaút előzeteséből
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Marvelnek nem sikerült a terve, mert a rajongók egyből kiszúrták a dolgot.

Magyar idő szerint szerdán hajnali 2 óra körül debütált a Pókember: Nincs hazaút legújabb előzetese egy Los Angeles-i rajongói találkozón, és ezzel egy időben került fel a YouTube-ra is. A film második trailere még grandiózusabb lett, mint az előző, és végre nem csak Doktor Oktopuszt láthattuk benne, hanem a többi visszatérő gonosztevőt is.

A rajongók csupán Tobey Maguire és Andrew Garfield Pókemberét hiányolták a kedvcsinálóból, hiszen azt már mindenki tudja, hogy ők is szerepet kaptak a multiverzum elszabadulására épülő történetben. Korábban arról lehetett hallani, hogy a Sony és a Marvel nem tudtak megegyezni, hogy a hálószövőt korábban megformáló két színészt is megjelentessék-e az új trailerben, de ezek szerint végül amellett határoztak, hogy a bemutató előtt semmiképp se lőjjék le a visszatérésüket.

A trailerben viszont szemmel láthatóan olyan snitteket is használtak, amelyeken Garfield és Maguire is látszódnak, így azokról digitális utómunkával el kellett tüntetni őket. A szemfüles rajongókat persze nem tudták átverni. Voltak, akik képkockáról-képkockára, kinagyítva, belassítva kivesézték az egész előzetest, és megtalálták azt a részt, ahol eredetileg mind a három Pókember akciózott volna.

Az előzetes végén, mikor Tom Holland látszólag egymaga száll szembe Elektróval, Homokemberrel, és Gyíkkal, látható, hogy az egész snitt úgy van megkomponálva, hogy az egy látványos felvétel legyen, ami hatásosan indítja el a 3-3 ellen harcot. Tom Holland feje felett valószínűleg Tobey Maguire támadja le Elektrót, míg a kép alján Andrew Garfield adhat egy hatalmas ütést A csodálatos Pókember Gyíkjának.

Nézzétek csak:

A teljes előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás