promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paul Rudd az év legszexibb férfija, de a felesége egy másik hollywoodi hírességre szavazott volna
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazából még Paul Rudd is bevallotta, hogy erre színészre adta volna le a voksát.

A People magazin minden évben megválasztja az év legszexibb élő férfiját. Johnny Depp, George Clooney és Brad Pitt azok, akik már két alkalommal is megkapták ezt az elismerést 1985 óta.

Rudd vígjátékszínészként lett híres, de feltűnt a Marvel-moziuniverzumban is a Hangya nevű szuperhős szerepében. A színész 2015 júliusában saját csillagot is kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.

Rudd a legszexibb élő férfiként Michael B. Jordant váltotta. Ryan Reynolds is nyilatkozott erről, aki azt mondta, hogy a kollégája valamiért visszafelé öregszik, és ő is szeretné tudni a titkát.

Az 52 éves Rudd nem igazán akarta elhinni, hogy neki ítélte oda a People magazin ezt a díjat, és a legelején azt hitte valami szívatásról van szó.

Paul Rudd és a felesége, Julie Yaeger producer 18 éve házasok. A színészet a Szellemirtók: Az örökség premierjén kérdezték meg arról, hogy szerinte a felesége is rá szavazott volna?

„Határozottan nem. Biztosan Keanu Reevesre szavazott volna, hiszen na, ő Keanu, én is rá szavaznék”

- idézte a Velvet a színészt.

Érdekesség, hogy Keanu Reeves még soha életében nem kapta meg ezt a díjat, és így Rudd és a felesége kicsit igyekeztek felhívni a figyelmet arra, hogy már ideje lenne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás