promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds szerint a Marvel egyik színésze lepaktált az ördöggel
Borítókép:  Ryan Reynolds / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds több őrült teóriával is előállt, hogy vajon miért nem öregszik az év legszexibb férfijának választott Paul Rudd.

Ryan Reynolds nemrég Jimmy Fallon beszélgetős műsorában volt, ahol szót ejtettek arról is, hogy a Hangya című Marvel-film sztárja, Paul Rudd lett idén az év legszexibb férfija a People magazin szerint – és ez nem meglepő, hiszen a világsztár 52 évesen is úgy néz ki, mint egy 25 éves, Ryan Reynoldsnak pedig van pár tippje, hogy ez miért lehet.

„Visszafelé öregszik, mert lepaktált az ördöggel. Vagy kizárólag kék bálnák anyatejét issza, vagy ilyesmi. Azt hallottam, hogy csinál valami furcsaságot... és én is beszállnék”

– mondta Ryan Reynolds, aki azért azt is megemlítette, hogy örül Paul Rudd sikerének, hiszen ő a szórakoztatóipar egyik legrendesebb embere.

A Szellemirtók következő részében is feltűnő Paul Rudd valóban hihetetlenül néz ki, és tényleg alig változott az utóbbi évtizedekben, így nem csoda, hogy rengetegen kíváncsiak a titkára – ami jó eséllyel nem az, hogy eladta a lelkét az ördögnek, bár be kell vallani, hogy elég gyanús a dolog.

Itt lehet megnézni Ryan Reynolds interjúját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás