promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél énekhangjától hangos újra a YouTube
Borítókép:  InterCom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csobot Adél slágergyanús dallal csábít minket a moziba.

A Petőfi TV Friss című műsorában hivatalosan is bemutatásra került Dobó Kata mesefilmjének egyik betétdala, amelyhez egy videoklip is készült. A szerzeményt Csobot Adél szólaltatja meg, akinek az El a kezekkel a Papámtól! csupaszív táborvezetője, Eszter, az első filmes főszerepe.

A családi film négy fülbemászó betétdala és háttérzenéje az Artisjus- és EMeRTon-díjas zenei előadónak és zeneszerzőnek, Rakonczai Viktornak valamint Orbán Tamás (Artisjus-Díj, Jakab Líra Díj, II. Európai Arany Művész Díj) dalszöveg írónak köszönhetően, egy újabb indok, hogy beüljünk a Megafilm produkcióra, melyben Csobot Adél mellett Pálmai Annát, Gubás Gabit, Nagypál Gábort és film gyerekszereplőit is hallhatjuk énekelni.

Rakonczai Viktor szerint:

„egy betétdal akkor jó, ha van benne valami megfoghatatlan, ami beránt, beszippant, valami, amitől borsódzik a hátunk, ami leköti a figyelmet 3-4 percre. Attól jó a dal, hogy már várod a következő sort, a refrént.”

Csobot Adél Eszter daláról így nyilatkozott:

„Ahogy meghallottam Eszter dalát, rögtön azt éreztem, hogy ez a betétdal egy telitalálat, úgy zenei stílusában, mint szövegében tökéletesen passzol a filmhez. Bízom abban, hogy az emberek szeretni fogják, működni fog és hamarosan sláger lesz!”

Az Eszter dalából készült videoklipben a film főszereplői mellett a film néhány ikonikus díszlete is megjelenik, mint például a cilinder, a pompás oldtimer autó, a titokzatos Kálmán gép, a végén pedig a rendező, Dobó Kata is felbukkan.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás