promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adél az X-faktor legrosszabb mentora? A nézők fellázadtak az énekesnő ellen
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg embert kiakasztott Csobot Adél döntése, és az, ahogy a többi mentor véleményét semmibe veszi. Sokak szerint ő az X-faktor eddigi legalkalmatlanabb mentora.

Csobot Adél mindenki megdöbbenésére a zenekarokat kapta az X-faktor 10. évadában. Ez azért is furcsa leosztás, mert a négy mentor közül neki van a legkevesebb tapasztalata a zenekarokat illetően, bár sokak szerint Adél alapból teljesen alkalmatlan erre a posztra. A tábor adásait követően nemcsak a műsor közösségi oldalait lepték el a dühös nézői kommentek, de Adél Instagram-oldalán is folyamatosan érkeznek a negatív hozzászólások.

Volt, aki szerint a zenekarok lesznek az első kiesők az X-faktor élő show-jában, mert Csobot Adéllal egyszerűen semmire se fognak menni.

„Ez borzasztó, első három kieső megvan. Sajnálom egyébként a bandákat..Nem téged kellett volna kapniuk.. Miattad nem kaptak esélyt azok akik tényleg jók voltak.. Hallgatni kellett volna a srácokra, de majd rá jössz csak már késő lesz”

Egyébként sokan azt is megjegyezték Adéllal kapcsolatban, hogy folyamatosan a saját feje után megy, és egyszerűen nem akarja meghallani a többi mentor tanácsait, és segítő szavait. Pedig néha nem ártana, ha olyanokra is hallgatna, akiknek több közük van a zenekarokkal való közös munkához, arról nem beszélve, hogy ők régebb óta ülnek ott az X-faktorban.

„Nem is értem a műsorkészítőket, hogy hogy gondolták azt, hogy neked adják a zenekarokat. Semmi közöd a zenekarokhoz. Mondjuk az egész műsorban sok keresnivalód nincs...”

- írta egy másik kommentelő Adél posztja alatt, amin a táborban kiválasztott hat zenekarral együtt látható.

Valószínűleg a csapatok sem számítottak arra, hogy végül Csobot Adélt kapják mentoruknak. Ha visszaemlékezünk a szembesítés pillanatára, a tinikből összeállt Crush-on kívül senkinek sem volt őszinte a mosolya, sőt, volt, akiknek az arcán egyértelműen látszik a megdöbbenés és a csalódottság. Hogy Adél végül mit tud kezdeni a zenekarokkal, és meddig tudja majd futtatni őket az élő show-ban, az kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás