promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vegyél el: Jennifer Lopez és Owen Wilson elhozzák nekünk a világ legostobább romantikus-vígjátékát – előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Vegyél el című filmben Jennifer Lopez egy popsztárt alakít, aki csalódottságában szó szerint a megismerkedésük pillanatában feleségül megy Owen Wilsonhoz.

A romantikus-vígjátékok mindig is egyszerű receptet követtek: végy két szexi, híres színészt; adj hozzájuk egy nagyon ostoba, de bizonyos szempontból mókás alap konfliktust; a film végén pedig mindenképp jöjjenek össze egy hatalmas gesztus után, forró csókkal. Manapság egyre ritkábbak az ilyen alkotások, de úgy tűnik, hogy most Jennifer Lopeznek és Owen Wilsonnak köszönhetően szinte egy időutazáson vehetünk részt, ugyanis egy olyan művet hoznak nekünk, ami nagyjából 20 évvel ezelőtt kellett volna, hogy elkészüljön.

A Vegyél el című filmben Jennifer Lopez egy híres popdíva, aki éppen arra készül, hogy az egész világ szeme láttára hozzámegy a Maluma által alakított szerelméhez a nagyszínpadon – viszont közvetlenül a ceremónia előtt kiderül, hogy a férfi megcsalta őt, ezért J.Lo kiáll a közönség elé, és bánatában összeházasodik Owen Wilsonnal, miután az véletlenül éppen egy „gyere hozzám feleségül” táblát szorongat, amit a barátja bízott rá.

Nos, ebből is látszik, hogy ekkora marhaságot tényleg csak kitalálni lehet, viszont cserébe úgy tűnik, hogy teljesen el fog sodorni minket a nosztalgia, ugyanis az előzetes alapján ez a film tényleg teljesen olyan, mint annak idején a „tipikus” romantikus-vígjátékok – ez pedig manapság nem negatívum, hanem inkább pozitívum, hiszen a kevesebb néha több, meg amúgy is megvan ezeknek a varázsuk.

A Kat Coiro által rendezett Vegyél el a jelenlegi tervek szerint február 10-én kerül a magyar mozikba, szóval tökéletes randifilm lesz Valentin-napra – itt lehet megnézni a magyar nyelvű előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás