promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Wow! Nem fogod elhinni, hányszor mondja ki ezt a szót Owen Wilson a filmjeiben
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A matematika csodálatos hatalmát bevetve kiszámolták, körülbelül hányszor mondta ki a színész a „wow” szócskát a filmjeiben.

Owen Wilson többek között arról ismert, hogy rengeteget csodálkozik a filmjeiben. Aki legalább néhány filmet látott tőle, az biztos fel tud idézni minimum egy olyan pillanatot, amikor a színész azt mondja: wow! 

Szinte látjuk magunk előtt, halljuk, ahogy mondja, valószínűleg azért, mert Wilson valamiért meggyőzőbben tud elképedni, mint más színészek. 


Forrás: YouTube

A Screenrant gyűjtése szerint az 1996-os Petárda című filmben való debütálása óta a férfi 27 különböző filmben ejtette ki az ominózus a szót.

Mivel eddig összesen 52 filmben szerepelt – ide nem értve az idén megjelenő Bliss című alkotást – ez azt jelenti, hogy statisztikailag a filmek 51,9 százalékban mondja ki legalább egyszer, hogy wow.


Forrás: YouTube

A szóban forgó 27 filmben a színész összesen 81 alkalommal képedt el, közülük is a 2011-es Éjfélkor Párizsban című produkció viszi a prímet, ebben ugyanis összesen hétszer mondja azt Wilson, hogy tyű!

Ezen kívül nagyszerű pillanatok vannak a Pixar 2006-os Verdák című animációs rajzfilmjében is, amelynek főszereplőjét, a Szelep Kupa versenyének zöldfülű újoncát, Villám McQueent is Owen Wilson szinkronizálta. 

Akit érdekel, itt van a színész összes „wow pillanata” (tényleg hipnotikus):

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás