promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miss Cissy kiszámolta, mikor kell teherbe esnie, hogy a Csengetett, Mylord? szereplője maradhasson
Borítókép:  You rang m'lord
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A férfias karaktert játszó színésznő Bond-lány is volt, és a szexmániás András herceg barátnője.

Catherine Rabett brit színésznő nem ismeretlen a magyar nézők számára. Amellett, hogy néhány Agatha Christie-feldolgozásban is szerepelt, ő játszotta a lányokhoz vonzódó Miss Cissy szerepét a Csengetett, Mylord? című vígjátéksorozatban.

A most 61 éves színésznő a szigetországban arról is híres, hogy egy darabig a csúnya szexbotrányba keveredett András herceg barátnője volt. Ma már tisztes családanya, két felnőtt gyermekkel, de a múltja azért nem teljesen makulátlan.

Fotó: Profimedia

Rabett 23 éves modellként vonta magára András herceg figyelmét az 1980-as évek elején, néhány évvel a házasságkötése előtt. II. Erzsébet királynő kedvenc fiát ma egy fiatalkorú lány ellen 2001-ben elkövetett szexuális erőszak vádja miatt üldözi a hatóság, tehát a színésznőnek ahhoz a történethez már egyáltalán nincs köze.

Rabett azért is szakított viszonylag hamar a herceggel, mert nem bírta a sajtó és a lesifotósok állandó érdeklődését. A zenei előadó és forgatókönyvíró Kit Hesketh-Harvey felesége lett, ám a házasság (35 év után) éppen a napokban futott zátonyra.

A barátok szerint komplikált okok állnak a háttérben, de a járvány miatti lezárások, a kevesebb munkalehetőség mindenképpen szerepet játszott a pár elhidegülésében. A hírek szerint nem a férfi akart válni, hanem a színésznő érezte úgy, hogy már nem érdemes fenntartani a kapcsolatukat.

Kevesen tudják, hogy Rabett tagja volt a Hot Gossip nevű táncegyüttesnek, amely színvonalban nagyjából azt hozta, mint Benny Hill angyalai. Az alulöltözött hölgyek gyakran tűntek fel könnyed szórakozást nyújtó tévéshow-kban, mégpedig izmos, fekete bőrű fiúk partnereiként.

Rabett 1984-ben jött össze András herceggel, de ez még a Csengetett, Mylord? előtti időszakban volt, az ugyanis 1988 és 1993 között került műsorra Nagy-Britanniában. A színésznő szervezte meg a vele egyidős férfi 24. szülinapi partiját, utána pedig

bemutatták Erzsébet királynőnek is, aki állítólag áldását adta a kapcsolatra.

A viszony ennek ellenére rövidre sikeredett, Rabett a nyugalmasabb életet választotta. 1987-ben azért Bond-lány lett a Halálos rémületben című kémfilmben, és ezután választották ki Cissy Meldrum szerepére, amit nagy örömmel vállalt el.

Fotó: The Living Daylights

„Emlékszem, hogy éppen a Csengetett, Mylord? újabb szériájára készültünk, miközben egy második gyerekre akartunk vállalkozni. Kiszámoltam, hogy ha másnap szexelünk, akkor még a forgatás előtt kihordhatom a babát”

– mesélt a színésznő az akkori szoros időbeosztásáról. Nagyjából háromhetente látták egymást a férjével, ezért nyomban hazahívta őt Edinburgh-ből, a terv pedig sikerült, a nő rögtön várandós lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás