promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a Disney: Tom Hanks megkapta élete egyik legfontosabb szerepét
Borítókép:  Tom Hanks / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney megelégelte a pletykákat, és végre hivatalossá tette, hogy Tom Hanks lesz az élőszereplős Pinokkió film főszereplője.

Az utóbbi években rengeteg pénzt keresett a Disney azzal, hogy modern, élőszereplős változatokat csinált a klasszikus meséiből, így például A szépség és a szörnyeteg, Aladdin, Hamupipőke és A dzsungel könyve is hatalmas sikereket értek el – nem csoda, hogy jelenleg is számtalan hasonló projekt van készülőben a gigastúdiónál.

A Disney most végre hivatalosan is bejelentette, hogy jön az 1940-es Pinokkió élőszereplős adaptációja is, ráadásul Tom Hanks főszereplésével, aki Dzsepettót fogja alakítani – de itt még nincs vége a jó híreknek, hiszen az alkotás rendezője nem más, mint a Vissza a jövőbe-trilógia mögött álló Robert Zemeckis.

Már ezek alapján is rendkívül izgalmasnak ígérkezik a film, mivel Tom Hanks és Robert Zemeckis már a Forrest Gump, illetve egyebek között a Számkivetett című zseniális remekművekkel is bizonyították, hogy remek párost alkotnak, most pedig tényleg megmutathatják, hogy mit tudnak – sőt, a világhírű színész még a harmadik Oscar-díját is bezsebelheti, ha a Disney is elégedett az alakításával, és kellőképpen nyomják őt az Akadémiánál.

Tom Hanks mellett többek között Cynthia Erivo és Luke Evans is feltűnik az új Pinokkióban, ami jelen állás szerint 2022 őszén érkezik a Disney+ platformra.

Itt lehet megtekinteni a Disney bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás