promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hanks elárulta, hogy melyik a 3 kedvenc filmje saját magától – Az egyik választásával mindenkit meglepett
Borítókép:  Tom Hanks / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hanks a rajongóival ellentétben könnyen meg tudja mondani, hogy melyik a három kedvenc Tom Hanks filmje.

A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks az utóbbi évtizedekben számtalan nagy sikerű, és sokak által kedvelt alkotásban szerepelt, ráadásul ő minden idők egyik legismertebb színésze, akit a világon nagyjából mindenki szeret. November 5-én mutatták be a legújabb, Finch című sci-fijét, amiben egy posztapokaliptikus világban él egy robottal és egy kutyával, ennek kapcsán pedig nemrég készítettek vele egy interjút, ahol szóba került, hogy mik a kedvenc filmjei saját magától – ő pedig elég meglepő választ adott.

Íme Tom Hanks 3 kedvenc Tom Hanks filmje:

Számkivetett (2000, Cast Away – Rendezte: Robert Zemeckis)

Tom Hanks egy olyan férfit alakít, akinek lezuhan a repülőgépe, és egy lakatlan szigeten reked, ahol muszáj valahogy túlélnie.

Micsoda csapat! (1992, A League of Their Own – Rendezte: Penny Marshall)

Ebben a komédiában egy női baseball csapat edzőjét alakítja Tom Hanks, aki nehezen tudja kezelni a sportolóit.

Felhőatlasz (2012, Cloud Atlas – Rendezte: Tom Tykwer, Lana Wachowski, Lilly Wachowski)

A Mátrix készítőinek látványos, nagyívű sci-fijében Tom Hanks több szerepet is alakít, és még gonoszként is láthatjuk őt.

Már önmagában az is meglepő, hogy se a közönség szerint talán legjobbnak tartott Ryan közlegény megmentése, se az igazi klasszikusnak számító Forrest Gump nincs Tom Hanks kedvencei között, de az meg kifejezetten meghökkentő, hogy a Micsoda csapat!, illetve a nem túl (vagyis inkább: nem eléggé) ismert Felhőatlasz ezekkel ellentétben kiválasztásra került.

Mindegyik remek film, csupán furcsa, hogy Tom Hanks ezek mellett tette le a voksát – bár a döntései indoklásából kiderül, hogy egészen személyes indíttatásból választotta ezeket, hiszen a Felhőatlasz egy hatalmas közös munka volt rengeteg tehetséggel; a Micsoda csapat! forgatása alatt végig baseballozhatott, amit imádott; a Számkivetett pedig igazi kaland volt számára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás