promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas a botrány Tom Hanks új világháborús sorozata körül – Le kell állítani a forgatást?
Borítókép:  Tom Hanks / bideninaugural.org / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hanks és Steven Spielberg éppen a Masters of the Air című világháborús sorozatot forgatják Angliában, és ezzel pokollá teszik a helyi lakosok életét.

Tom Hanks és Steven Spielberg együtt csodákra képesek, főleg, ha háborús alkotásokról van szó. A Ryan közlegény megmentése, Az elit alakulat és a The Pacific – A hős alakulat is hatalmas sikert arattak, ráadásul már ezerrel forgatják a Masters of the Air című, következő nagy dobásukat is az Angliában található Oxfordshire hadi bázison – csupán az a gond, hogy olyan rettenetesen hangosak, hogy ezzel teljesen kiakasztják a szomszédságban lévő Abingdon és Shippon lakosait.

„Rengeteg ember számára ez a legizgalmasabb dolog, ami ezeken a településeken történt, ám sokan igazi rémálomként fogják fel. Az ő normális életüket közel egy éve zavarják meg a színészek, a statiszták, a repülők, a pirotechnikáról nem is beszélve. A helyiek nem akarják a II. világháborút látni, amikor kinéznek az ablakukon, egyszerűen csak vissza akarják kapni a normális mindennapjaikat”

– idézi a helyiek szóvivőjét a Blikk.

Valószínűleg tényleg rémálom lehet a folyamatos lövöldözést, robbantgatást hallani az ott élő embereknek, főleg úgy, hogy esetenként még éjszaka is forgatnak. Ez a helyzet jó eséllyel nem fog egyhamar megoldódni, és Tom Hanks lesz a helyiek közellensége, ha nem költöztetik esetleg máshova a munkálatokat. Reméljük, hogy megéri ez a sok szenvedés, és a 2022-ben érkező Masters of the Air legalább olyan zseniális lesz, mint a fent említett remekművek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás