promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet egy hatalmas szellentés miatt kért bocsánatot - az év legviccesebb diplomáciai találkozója is megtörtént
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mégis mi történhetett, amely ilyen fura szituációt eredményezett?

A királyi család háza tájáról nem csupán botrányos és drámai történések jutnak el a nyilvánossághoz, hanem érdekes és furcsa helyzetek is, amelyeket az élet produkál, hiszen a véletlen pedig felülír mindenfajta más forgatókönyvet.

Korábban több cikkünkben is beszámoltunk már a családdal történt érdekes sztorikról, többek között arról, hogy Elvis Presley hogyan utasította vissza tudtán kívül II. Erzsébet meghívását.

De felelevenítettük azt a szituációt is, amikor Bill Gates és őfelsége találkozott, a kommentelők pedig kiakadtak a felvételek láttán, vagy éppen azt a sztorit,

amikor a királynő egy idegen embert talált az ágya szélén a szobájában..

Az Express című magazin belső források után számolt be a nem mindennapi eseményről. Őfelsége ugyanis egy külföldi méltóságot vezetett körbe a királyi istállóban, amikor az egyik ló, amely mellett elhaladtak, egy hatalmasat szellentett, II. Erzsébet hirtelen szünetett tartott, majd a vendége elnézését kérte.

A meghívott természetesen viccesen reagált őfelsége bocsánatkérésére, mint megjegyezte:

"Semmi probéma, őfelsége. Tudtam, hogy az egyik ló volt"

A sztori állítólagosan az ENSZ éghajlatváltozáis konferenciája, a COP26 után lett beszéd tárgya, miután az eseményen részt vett a királyi család több tagja is. II. Erzsébet azonban nem volt jelen a globális meetingen, ugyanis az orvosai azt tanácsolták neki, két hétig pihenjen.

Még több érdekességet akarsz megtudni a királyi családról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás