promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Konyhafőnök VIP kifilézi a Barátok közt sztárjait?
Borítókép:  RTL Klub offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Németh Kristóf és Varga Iza is nagyon izgult A Konyhafőnök VIP felvétele előtt.

Már nem kell sokat aludni, és november 15-e hétfőtől elrajtol A Konyhafőnök VIP legújabb évada. Fördős Zé mellé természetesen a két Michelin-csillagos zsűritag, Sárközi Ákossal és Rácz Jenő is visszatér a képernyőre. A hármas közül egyikük sem szokta nézni, hogy VIP szériáról van szó, ugyanolyan kritikusak a sztárokkal, mint bárki mással, mivel a tét itt is ugyanúgy 10 millió forint.

Minden egyes sztárnak bizonyítania kell, hogy kiérdemli a kék vagy a piros kötényt, azaz a továbbjutást. Nem csak a nehéz feladatok, de sokszor a saját félelmeik is hátráltatják a versenyzőket.

Ismét találkozhatunk a képernyőn a Barátok közt két sztárjával, vagyis Német Kristóffal, illet Varga Izabellával.

„Nagyon sok műsort megnéztem, videókat, próbáltam recepteket magolni és tanulni. Ez is tipikusan olyan, mint a színházcsinálás, amit nem lehet elméletben megtanulni, ezt gyakorlatban kell tudni csinálni. Úgyhogy igyekeztem felidézni minél több emléket gyermekkoromból, amikor nagymamám a konyhában sürgött-forgott, hogy neki milyen különleges praktikái voltak”

- nyilatkozta a Fókusz stábjának Német Kristóf.

A másik Barátok közt sztár, vagyis Varga Iza mindenképpen ki akar lépni a komfortzónájából. Mivel nem ismerte annyira a főzést, mint területet, de bele akar kóstolni ebbe az egészbe.

Csonka András nem is aludt, annyira izgult a feladatok miatt. A túlzott izgalom miatt már az első napokban hatalmasat fog bakizni a konyhában.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás