promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsira, botrány az RTL Klub műsorai körül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miközben Hódi Pamela Berki Mazsi miatt dühöngött, csalással vádolták meg az RTL Klub műsorát. Ráadásul Baukó Éva A Konyhafőnök VIP győztesét is elárulta, és komoly változás történt a Gmail-nél is. Heti hírösszefoglalónkban megmutatjuk, mi érdekelte a leginkább az olvasókat.

Hódi Pamelánál betelt a pohár. Berki Mazsi ugyanis néhány napja kitett egy posztot a közösségi oldalára, ami tovább növelte a feszültséget a két nő között.

[[cikk]]

Igazán vadító képet tett közzé Nádai Anikó. A csinos műsorvezető az ágyából üzent a követőinek, amire még Szabó Zsófi is reagált.

[[cikk2]]

Baukó Éva a Survivor és a Nyerő páros után most nyilvánosságra hozta, ki nyeri meg A Konyhafőnök VIP új évadát, ami még el sem indult.

A hosszúhétvégén véget ért az Álarcos énekes 3. évada, amihez olyan jelenet került ki, amit senki sem láthatott a TV-ben. Nem véletlenül.

[[cikk4]]

Ugyancsak rengeteg olvasót érdekelt, hogy a nézők csalással vádolták meg az Álarcos énekest, ugyanis olyat láttak a fináléban, ami miatt sokan felháborodtak. Az RTL Klub portálunknak reagált a vádakra.

A napokban komoly változás történt a Gmail azon funkciójában, amit a felhasználók naponta többször is használnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás